GRUPPDISKUSSION
Text och musik: Kjell Höglund

C G7 Vi är några stycken som på ett alltmer uppenbart sätt C börjar uppleva behovet av en diskussion av gruppens struktur G7 vi tycker att man borde tänka efter hur det hela ska gå till C och kanske också göra klart för alla vad vi vill

Fast de är klart att man bör skynda långsamt även här försiktighet har alltid varit dygd och den som lever lär fast ändå bör man kanske våga för att kunna vinna allt så rekommendationen är att vi ska ta det kallt

Vi är några stycken som på ett alltmer uppenbart sätt börjar uppleva behovet av en diskussion av gruppens struktur ska vi ha en ledare, ska kanske alla leda alla ska vi tillsammans kämpa och tillsammans falla?

Men vissa av oss tycks ju veta mer än andra ska dom ha större makt, ska kunskap väga mer vem ska bestämma vilken kunskap som är bäst har majoriteten alltid valt det som är rätt?

Vi är några stycken som på ett alltmer uppenbart sätt börjar uppleva behovet av en diskussion av gruppens struktur en ny idé den uppstår ju hos en minoritet är alltså kompromissen organisationsproblemets hemlighet?

Men kan man nånsin kompromissa med det som är sant men finns det kanske ingen sanning eller rätt vem ska bestämma om en kompromiss man nått är sann ifall majoriteten kanske kan ha fel?

Vi är några stycken som på ett alltmer uppenbart sätt börjar uppleva behovet av en diskussion av gruppens struktur ska vi ha en hierarkisk konstruktion eller ska vi ha en anarkistisk union?